Tokat e Obotit nën ujë/ Niveli i lumit Buna është rritur ndjeshëm

2,1K visualizzazioni0

  Thuajse cdo dimer, Oboti kthehet në fshatin e varkave, për shkak të daljes nga shtrati të lumit Buna dhe reshjeve të dendura të shiut. Edhe këtë fillim viti të 2021, serish në Obot mjeti me i perdorur është varka për shkak të izolimit nga uji dhe ky është i vetmi mjet me të cilin mund të lidhen banorët me njeri tjetrin.
  Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.
  Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
  Subscribe to "Top Channel" on IThomes Channel for NEWS and TV
  Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
  For more content from click HERE: www.top-channel.tv
  Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
  Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
  Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
  #Buna#TopChannel

  Pubblicato il 12 giorni fa

  Commenti