Kandidati/ Blerina Reçi (Xhakolli) kandidon në Qarkun e Durrësit për Partinë Demokratike

2,2K visualizzazioni0

  Në këtë episod tek “Kandidati” prezanton profilin e saj profesional dhe ambicjen e saj politike kandidatja e Partisë Demokratike në Qarkun e Durrësit Blerina Reci (Xhakolli). Blerina është Përgjegjëse në Departamentin e Psikologjisë Fakulteti i Edukimit në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Ajo zotëron një diplomë nga Universiteti i Tiranës në Punë Sociale, titull kualifikimi si Ndërmjetëse Kulturore nga Rajoni i Lombardisë, Milano Itali, si dhe graden Doktore Shkencash nga Universiteti i Tiranës.

  "Kandidati"
  Një program që sjell për publikun një profil gjithë përfshirës të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet parlamentare 2021. Do jemi në të gjithë Shqipërinë, me çdo kandidat që synon të jetë deputet.
  Kontakt: kandidati@top-channel.tv
  Subscribe to "Top Channel" on IThomes Channel for NEWS and TV
  Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
  For more content from click HERE: www.top-channel.tv
  Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
  Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
  Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
  #Kandidati #TopChannel

  Pubblicato il 13 giorni fa

  Commenti