Top News -‘Efekti anesor’ i pandemisë/ Studimi, koronavirusi ka ‘infektuar’ edhe Erosin

863 visualizzazioni0

  Viti 2020, ka qenë një vit që shumëkush do të donte ta fshinte nga kujtesa. Mes shumë gëzimeve të jetës që covid 19 na ka privuar, një vend i vecantë i takon dashurisë dhe jetës intime. Një sondazh në britaninë e madhe tregon se nënshtetasit e mbretëreshës, në raportin një me katër, thotë se nuk e mban mend as kur ka patur marrëdhëniet e fundit seksuale. Britanikët janë të ftohtë për nga natyre. Por edhe në itali, tokën e të dashuruarve më të flaktë, muzika nuk ndryshon. Një tjetër studim atje tregon se banorët e italisë kanë parë një kolaps të vërtetë të jetës së tyre erotike në masën 83 për qind. Ankthi për situatën në përgjithësi, frika se mos infektohen, por edhe vështirësitë për tu takuar për shkak të izolimit, mërzia si pasojë e qëndrimit në shtëpi dhe intimiteti i paktë për shkak të pranisë së familjarëve të tjerë apo fëmijëve në shtëpi, thuajse kanë vrarë dëshirën. Sondazhi i bërë në britani, tregon se në një kampion prej 10 mijë të anketuarve, më shumë se 25 për qind, më së shumti gra, pohojnë se janë privuar nga marrëdhëniet seksuale. Ndonëse në shumë vende të tjera, ndryshe nga britania e italia, nuk janë bërë sondazhe apo studime të tilla, gjendja duket e njëjtë ngado. Pra, me pak fjalë, koronavirusi ka prekur edhe dashurinë. Nuk mbetet vecse të shpresohet që edhe nën carcafë, ardhja e vaksinave, të mund të bëjë një mrekulli.
  Pamje: AFP
  Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.
  Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
  Subscribe to "Top Channel" on IThomes Channel for NEWS and TV
  Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
  For more content from click HERE: www.top-channel.tv
  Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
  Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
  Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
  #Pandemia#TopChannel

  Pubblicato il 4 giorni fa

  Commenti

  1. Gjergji Yzeiraj

   Nga lajmet qe jepni ju