Fiks Fare/ OPGJ nuk bën detyrën: Merru me gjykatën

2,7K visualizzazioni4

  E dhunuara ankohet se oficeri i policisë gjyqësore deri më sot nuk ka bërë asgjë në lidhje me çështjen e saj. Madje ai nuk i hap as telefonin. Por ndërkohë në urdhrin e mbrojtjes që vjehrra ka marrë ndër të tjera shkruhet se OPGJ-ja ka kërkuar znj Tushe për intervistë, por ajo nuk ka shkuar sepse ka qenë tek prindërit e saj. Gjë e cila mohohet kategorikisht të ketë ndodhur nga e dhunuara. Pikërisht për ta vërtetuasr këtë znj. Tushe Dosti telefonon oficerin e policisë gjyqësore, dhe e vetmja përgjigje që merr është që të merret me gjykatën.
  Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.
  Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
  Subscribe to "Top Channel" on IThomes Channel for NEWS and TV
  Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
  For more content from click HERE: www.top-channel.tv
  Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
  Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
  Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
  #FiksFare#TopChannel

  Pubblicato il 4 giorni fa

  Commenti